Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik primio Vidu i Martinca

Objavljeno prije

_vida230718-1

Metkovski je gradonačelnik Dalibor Milan danas u svome uredu primio nositelje srebrne medalje s nedavnoga Svjetskog prvenstva u Rusiji Domagoja Vidu i Nikšu Martinca.

U dužem i vrlo opuštenu razgovoru gradonačelnik je iz prve ruke doznao mnoge pojedinosti o fantastičnome nastupu naše reprezentacije te o događajima nakon njezina povratka u domovinu. Vida se pokazao iznimno ugodnom sugovornikom, potpuno običnim, skromnim mladim čovjekom, kojega ni malo nije promijenila svjetska slava. Želimo njemu i njegovim suigračima te izborniku Daliću još puno utakmica za reprezentaciju naše zemlje, za koju su igrali i srcem i dušom, što je hrvatski narod itekako prepoznao.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tekst/Foto: metkovic.hr

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije