Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik primio akademika Luka Paljetka

Objavljeno prije

_paljetak101018-3

Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan jutros je u svojemu uredu primio akademika Luka Paljetka, u čijoj su pratnji bili supruga Anamarija, predsjednik metkovskoga ogranka Matice hrvatske Božidar Lovrić i metkovsko-splitski skladatelj i šansonijer Darko Matičević.

Naime, akademiku Paljetku će u organizaciji ogranka MH, a povodom njegova 75. rođendana, večeras u Galeriji GKS-a od 19 sati biti predstavljene dvije posljednje zbirke poezije; Nakupine i Gorka zora. Stoga je on iskoristio prijam kod gradonačelnika da mu daruje svoju posljednju zbirku i dvostruki CD Gold collection na kojemu je 38 njegovih pjesama. Četiri od njih govori sam autor, a ostale su uglazbljene. Njih sedam uglazbio je Darko Matičević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tekst/foto: metkovic.hr

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije