Ostanimo u kontaktu

NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO

Gradonačelnik Milan uručio priznanja sudionicima Memorijalnog biciklističkog maratona Prrvlaka – Vukovar – Ilok

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan uručio je priznanja sudionicima Memorijalnog biciklističkog maratona ‘Navik on živi ki zgine pošteno’ Prevlaka – Vukovar – Ilok, koji je održan u organizaciji Biciklističkoga kluba Metković i Udruge veterana IV. gardijske brigade DNŽ.

U spomen na 12 ubijenih redarstvenika u Borovu Selu, naši biciklisti prešli su 1000 km te u šest etapa simbolično spojili krajnji jug i istok Hrvatske. Na putu su ih pratile različite vremenske prilike, ali u svom naumu su bili ustrajni od samoga starta do cilja!

– Momci, svaka vam čast! Na ponos ste našega grada, izjavio je Milan.

 

 

 

 

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Sveto krštenje primilo šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić

Objavljeno prije

Na 12. nedjelju kroz godinu Župa sv. Ilije imala je obred krštenja koje je predvodio župnik fra Ante Bilokapić. Sveto krštenje primilo je šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić.

“Ja vas, istina, krstim vodom na obraćenje, ali onaj koji za mnom dolazi jači je od mene. Ja nisam dostojan obuće mu nositi. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.”
Evanđelje po Mateju

Dijete imena Luka, sakramentom krštenja ulazi u veliku Božju obitelj: svetu Crkvu Katoličku, u narod.

Metkovčani, ovo danas je blagoslov za mjesto, župu i Crkvu, domovinu i hrvatski narod.

Bogu zahvaljujemo za dar života i roditelje koji su pokazali otvorenost životu. Molimo za sve obitelji, da ih Bog blagoslovi, pomaže svojom nazočnošću, a djeca budu poslušna i zahvalna roditeljima.
Ovo krštenje je znak da mladi roditelji poput Nikice i Martine još imaju hrabrosti dati život djeci. To na žalost više nije uobičajena stvar da svaka obitelj ima više djece, nego je to iznimka i treba čestitati roditeljima poput vas.

Želimo vam da cijelog života uz vas i vaše anđele bude Božja milost i da vas dragi Bog čuva. Primite naše iskrene čestitke povodom krštenja i pamtite ovaj dan kao jedan od najljepših i najznačajnijih u vašim životima.

M.M. / Metković News

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije