Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

'NA NERETVU MISEČINA PALA'

Gradonačelnik Milan primio predstavnike folklornih skupina iz Italije, Makedonije, BiH i županija sjeverne Hrvatske

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan primio je u petak, 17. svibnja u galeriji GKS-a predstavnike dijela folklornih skupina koje borave u Metkoviću povodom 35. smotre folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala‘.

Primanju su nazočili predstavnici skupina iz Italije, Makedonije, BiH i županija sjeverne Hrvatske. Gradonačelnik je predstavnicima skupina darovao simbolični dar dobrodošlice. Goste su također dočekali i Mate Obrvan, predsjednik KUD-a Metković, Zdravko Obradović, tajnik KUD-a Metković, Zrinka Mijoč, ravnateljica Ustanove za kulturu i sport, pročelnik Ivica Popović te Mojmir Vladimir.

Podsjećamo kako je Svečano otvaranje Smotre danas u 18 sati na Trgu kralja Tomislava, a Večer folklornih skupina slijedi od 19:30 u GKS-u Metković.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije