Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

JVP METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan predao ključeve novog vozila JVP Metković

Objavljeno prije

U petak, 17. svibnja gradonačelnik Dalibor Milan je predao ključeve novog vozila predsjedniku Upravnog vijeća JVP Metković Davoru Petkoviću i zapovjedniku JVP Metković Juri Pilju.

Gradonačelnik Milan je tom prigodom naglasio kako Grad Metković kao i uvijek podržava vatrogasce, kako JVP, tako i DVD Metković, odnosno novoosnovanu vatrogasnu zajednicu te da se ovaj način građanima omogućava bolja zaštita jer dolazi vrijeme sezone požara.

‘Radi se o vozilu Fiat Doblo koje će nam služiti za potrebe servisa vatrogasnih aparata. Pošto je staro vozilo već dosta ishabano ovo vozilo nam puno znači. ‘Vrijednost vozila je oko 130 tisuća kuna, a vozilo je nabavljeno našim sredstvima, međutim zahvaljujući Gradu Metkoviću koji nam na drugim projektima financijski pomaže, uspjeli smo osloboditi određeni dio sredstava i kupiti ovo vozilo.’ – objasnio nam je Jure Pilj, zapovjednik JVP Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svoju podršku Grad pokazuje i time što će pomoći u kupnji cisterne koja će uskoro biti predstavljena – najavljuje gradonačelnik Milan.

GALA HOME 740px

VIKEND PIKNIK FEST

Mihael Borna Bjeliš pobjednik Šahovskog turnira za kadete, drugi Jakov Crnjac, a treći Jakov Šiljeg

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV-a u dolini Neretve, Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković organizirali su turnire u šahu za kadete i seniore.

Šahovski turnir za kadete održao se u subotu, u sklopu Vikend piknik festa u Gradskome parku, a prvo mjesto pripalo je Mihaelu Borni Bjelišu.

Njegov suparnik iz finala, Jakov Crnjac osvoji je drugo mjesto, a treće je pripalo Jakovu Šiljegu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednicima su pokale uručili predstavnici Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ, Boro Obrvan i Ante Pehar.

Čestitamo svima sudionicima, te ovom prilikom najavljujemo šahovski turnir za seniore koji će se održati u prostorijama HŠK Metković u nedjelju od 10 sati.

GALA HOME 740px

Program prvog Vikend piknik festa vodila je direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije