Ostanimo u kontaktu

JVP METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan predao ključeve novog vozila JVP Metković

Objavljeno prije

U petak, 17. svibnja gradonačelnik Dalibor Milan je predao ključeve novog vozila predsjedniku Upravnog vijeća JVP Metković Davoru Petkoviću i zapovjedniku JVP Metković Juri Pilju.

Gradonačelnik Milan je tom prigodom naglasio kako Grad Metković kao i uvijek podržava vatrogasce, kako JVP, tako i DVD Metković, odnosno novoosnovanu vatrogasnu zajednicu te da se ovaj način građanima omogućava bolja zaštita jer dolazi vrijeme sezone požara.

‘Radi se o vozilu Fiat Doblo koje će nam služiti za potrebe servisa vatrogasnih aparata. Pošto je staro vozilo već dosta ishabano ovo vozilo nam puno znači. ‘Vrijednost vozila je oko 130 tisuća kuna, a vozilo je nabavljeno našim sredstvima, međutim zahvaljujući Gradu Metkoviću koji nam na drugim projektima financijski pomaže, uspjeli smo osloboditi određeni dio sredstava i kupiti ovo vozilo.’ – objasnio nam je Jure Pilj, zapovjednik JVP Metković.

Svoju podršku Grad pokazuje i time što će pomoći u kupnji cisterne koja će uskoro biti predstavljena – najavljuje gradonačelnik Milan.

GLAZBENO-SCENSKI SPEKTAKL

Ivan Vladimir pobjednik prvog izdanja Next festivala

Objavljeno prije

Večeras je u GKS-u održan glazbeno-scenski spektakl Next festival. Natjecanje je to mladih talentiranih pjevača, a na ovogodišnjem, prvom festivalu, među sedam natjecatelja pobjedu je odnio Ivan Vladimir.

Ostali natjecatelji po osvojenim bodovima su bili: Josipa Dropulić, Antea Jurković, Marta Sršen, Marija Previšić, Ana Medak i Aja Tagrid.

Donosimo galeriju, kao i videozapise pojedinih nastupa i proglašenja pobjednika.

Čestitamo pobjedniku i svim natjecateljima, a posebno organizatorima koji su omogućili da se jedan ovakav spektakl dogodi u Metkoviću.

IVAN VLADIMIR POBJEDNIK JE PRVOG NEXT FESTIVALA! Pogledajte video glasanja i proglašenja pobjednika!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ivan Vladimir – Pobjednik festivala!!!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ana Medak

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Josipa Dropulić

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Marta Sršen

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije