Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

LOKALNI IZBORI 2021.

Gradonačelnik Milan pozvao građane da ispune svoju građansku dužnost, jer kasnije će biti kasno

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je u pratnji supruge Lee posjetio biračko mjesto te ispunio svoju građansku dužnost. Tom prilikom kratko je izjavio:

– Upravo sam glasao, ispunio svoju građansku dužnost i iskoristio svoje biračko pravo… Pozivam sve građane da izađu na Izbore i iskoriste svoje biračko pravo do 19 sati jer kasnije će biti kasno. Očekujem pobjedu mene kao gradonačelnika i većinu u gradskom vijeću, mislim da smo to u ove četiri godine zaslužili, – rekao je Milan

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom je zabilježeno u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom (jedan utvrđen brzim antigenskim testom).

Radi se o dvije osobe muškog spola i pet osoba ženskog spola; tri iz Ploča te po jedna iz Dubrovnika, Metkovića, Opuzena, kao i jedna osoba koja nema prebivalište u našoj županiji.

Izliječena je jedna osoba, iz Metkovića.

U posljednja 24 sata obrađena su 322 uzorka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 79 701 uzorak.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su četiri osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 176 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 819 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije