Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan potvrdio navode ravnatelja Štimca: ‘Tražimo inženjera biokemije i spremni smo mu plaćati stan’

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan potvrdio je za 24sata ponudu, javno upućenu, svim zainteresiranima za posao inženjera biokemije u laboratoriju metkovskog Doma zdravlja.

Objavljeno prije

U intervju za 24-sata gradonačelnik Metkovića gosp. Dalibor Milan potvrdio je navode ravnatelja Doma zdravlja Metković gosp. Mihovila Štimca koje nam je iznio u kratkom razgovoru.

– Spremni smo plaćati najam stana, dakle osigurati besplatni smještaj te sufinancirati dio plaće, sve kako bi osigurali dolazak kvalitetne osobe. Naravno, bez Gradskog vijeća ne mogu ponuditi stan, ali vjerujem kako niti jedan vijećnik neće biti protiv tog prijedloga. To nije problem samo Grada Metkovića, to je problem i Ploča i Makarske, cijele regije. – kazao nam je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

– Na žalost, tih ljudi na tržištu rada nema. Ne bih sad prejudicirao točan iznos novčane nagrade, ali svakako je jedan normalan, fin iznos od kojeg se u Metkoviću može fino živjeti. – nastavio je gradonačelnik Metkovića. Za sada još nije bilo reakcije na ovaj javni poziv.

Formalno će se odluka o osiguranju stana te novčanoj nagradi donijeti na Gradskom vijeću kada bude zainteresiranih, rekao je Milan.

– Možda je rješenje mijenjati pravilnik, da ta osobe ne bude specijalist nego samo inženjer biokemije, možda i u tom smjeru tražiti rješenje, no to je već na ministarstvu – istaknuo je Dalibor Milan

PROJEKT VRIJEDAN 300 TISUĆA KUNA

Općini Zažablje odobreno financiranje treće faze projekta ‘Centar aktivnosti mladih u zajednici’

Objavljeno prije

Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU po programu održivog razvoja lokalne zajednice općini Zažablje odobreno financiranje projekta “Centar aktivnosti mladih u zajednici, faza 3” u iznosu 300.000,00 kn.

Realizacijom projekta će se stvoriti dodatni sadržaj i unaprijediti kvaliteta života lokalne zajednice, istaknula je načelnica Maja Vrnoga.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije