Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PROJEKT VRIJEDAN 4,3 MILIJUNA KUNA

Gradonačelnik Milan potpisao Ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću, početak radova idući tjedan

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je s izvođačem radova GTP d.o.o. iz Vrgorca potpisao Ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću, vrijedan 4.354.157,11 kuna.

– Nakon provedenog postupka javne nabave, danas sam s izvođačem radova GTP d.o.o. iz Vrgorca potpisao ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću. Vrijednost radova iznosi 4.354.157,11 kn s PDV-om, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira projekt s 400.000,00 kn. Rok za uvođenje u posao je 15 dana od potpisivanje ugovora, a predviđeno trajanje radova je 12 mjeseci.

Ponosan sam što smo pred početkom realizacije ovog projekta, jer tržnica je, kao što sam do sada više puta i istaknuo srce našeg grada i mjesto gdje rade vrijedni ljudi, a nakon rekonstrukcije i preuređenja svima nama će biti na još veći ponos, – izjavio je gradonačelnik Milan.

Predstavnik firme GTP d.o.o. se zahvalio na ukazanome povjerenju te istaknuo da radovi počinju početkom idućeg tjedna, što je 12. travnja 2021. godine.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije