Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

DEŽURNE SLUŽBE I NOĆAS SE BRINU ZA NAŠU SIGURNOST

Gradonačelnik Milan obišao dežurne službe i zaželio svima mirnu Silvestarsku noć

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan obišao je gradske dežurne službe te im zaželio mirnu Silvestarsku noć i bez intervencija.

– Večeras sam obišao dežurne službe na području grada.
Djelatnici policije, vatrogasnih postrojbi, Hitne medicinske pomoći i rodilišta i ovu će noć provesti na svojim radnim mjestima, brinući se za našu sigurnost.
Pri obilasku sam, još jednom, svima njima zahvalio na dosadašnjem doprinosu te im zaželio noć bez intervencija i što mirniju 2022. godinu, – izjavio je Milan.

Pridružujemo se željama gradonačelnika, dežurnim službama, a i svima vama poštovani čitatelji želimo mirnu i ugodnu Silvestarsku noć!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

OGRANAK MATICE HRVATSKE METKOVIĆ

U Metkoviću predstavljena knjiga Matka Marušića ‘Priručnik za hrvatsku politiku’

Objavljeno prije

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću u petak je u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković predstavljena knjiga ‘Priručnik za hrvatsku politiku’ književnika i svjetski poznatog liječnika Matka Marušića. Uz autora, publici se na početku obratila i predsjednica OMH u Metkoviću prof. Zorana Vekić.

Matko Marušić svoj je radni vijek proveo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu kao profesor emeritus, a jedno vrijeme bio je i dekan.

Bavio se istraživanjima u području imunologije tumora, imunogenetike, presađivanja koštane srži, kliničke imunologije, filozofije znanosti, politike uređivanja znanstvenih časopisa i medicinske izobrazbe. Objavio je 200 znanstvenih radova koji su citirani 4200 puta, pa je uvršten među 2 % najboljih znanstvenika u svijetu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Priručnik za hrvatsku politiku’ autorova je najnovija knjiga objavljena 2023. Priručnik sadrži velik broj podataka važnih za hrvatsku povijest, politiku, sociologiju i ekonomiju. Broji 600 stranica s 24 poglavlja raspodijeljena u četiri dijela – ‘Hrvatska politička povijest’, ‘Hrvatski susjedi’, ‘Samostalna Republika Hrvatska’ i ‘Što nam je, dakle činiti?’. Na kraju se nalazi i Kazalo s oko 1000 pojmova podijeljenih na pet djelova.

Knjiga je izašla u izdanju Medicinske naklade.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije