Ostanimo u kontaktu

DRŽAVA DARIVA GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan i ministar državne imovine Marić potpisali Ugovor o darivanju zemljišta za izgradnju kompostane

Objavljeno prije

Danas, 31. svibnja u Gradskoj knjižnici u Metkoviću održano je svečano potpisivanje ugovora o darovanju nekretnina između Ministarstva državne imovine i Grada Metkovića, te između Ministarstva državne imovine i Grada Korčule. U ime Ministarstva ugovor je potpisao ministar Goran Marić, u ime Grada Metkovića gradonačelnik Dalibor Milan, te u ime Grada Korčule gradonačelnik Andrija Fabris.

Što se tiče darovanja Gradu Metkoviću riječ je o nekretnini površine 18 tisuća metara kvadratnih u Vrbovcima u iznosu od 1.800.000 kn za izgradnju kompostane. Gradonačelnik Milan je rekao: – Darovanje te nekretnine nam je bilo neophodno kako bismo mogli aplicirati na natječaj koji će Fond za zaštitu okoliša objaviti u srpnju. Dakle, stekli smo sve preduvjete, imamo pravomoćnu lokacijsku dozvolu, u tijeku je izrada projekta i po objavi natječaja u 7. mjesecu bit ćemo spremni.

Gradonačelnik se zahvalio Ministarstvu državne imovine na suradnji i što cijeni potrebe Grada Metkovića.

Ministar državne imovine Goran Marić je tom prilikom rekao: – Ovaj današnji sastanak i potpisivanje Ugovora samo je rezultat odlične suradnje Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva državne imovine i jedinica lokalne samouprave, u ovom slučaju gradova Metkovića i Korčule. Nije to darivanje Gradu Metkoviću i Korčuli, jer u tehničkom smislu država dariva samu sebe jer se time aktivira dugo zapuštena imovina, a znamo da je okosnica zdrava života i življenja čist okoliš i Gradu Metkoviću ovaj ugovor puno znači posebice jer se radi o dolini Neretvu – rezervatu života. Gradu Korčuli darujemo objekt za kulturne i izložbene potrebe što će poboljšati njihov turistički i gospodarski život i slijede novi ugovori i projekti.

OBRAĆANJE GRADONAČELNIKA DALIBORA MILANAPotpisivanje ugovora o darovanju nekretnina između Ministarstva državne imovine i Grada Metkovića, te između Ministarstva državne imovine i Grada Korčule

Publiée par Metkovic NEWS sur Vendredi 31 mai 2019

OBRAĆANJE MINISTRA GORANA MARIĆAPotpisivanje ugovora o darovanju nekretnina između Ministarstva državne imovine i Grada Metkovića, te između Ministarstva državne imovine i Grada Korčule

Publiée par Metkovic NEWS sur Vendredi 31 mai 2019

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na ‘Poduzetničku ćakulu’ u četvrtak u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira Poduzetničku ćakulu, događaj kojim će se poduzetnicima približiti aktualne teme iz poduzetništva vezane za pravne aspekte poslovanja, komunikacijske vještine i kanale komunikacija te razradu projektnih ideja i povlačenja bespovratnih sredstava.

Navedene teme predstavit će predavači sa značajnim iskustvom. Osim savjetodavne i stručne podrške, svrha ovog događaja je razmjena informacija, znanja i iskustava, kao i međusobna motivacija i inspiracija.

Poduzetnička ćakula održat će se 24. listopada 2019. godine s početkom u 9 h u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr., najkasnije do 23. listopada 2019. g.

Sudjelovanje na Poduzetničkoj ćakuli je besplatno.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije