Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan dodijelio nagrade najboljim učenicima, sa studentima potpisao ugovore o dodijeli stipendija

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je uime Grada Metkovića dodijelio priznanja i nagrade učenicima metkovskih osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini ostvarili posebna postignuća.

Dvadeset učenika, po pet iz OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila Pavlinovića, Srednje škole Metković i Gimnazije Metković, ostvarilo je odlične uspjehe na različitim natjecanjima, a nagradili smo ih novčanim iznosom od 1.000,00 kn.

Nagradama za posebna postignuća želimo najbolje učenike motivirati i potaknuti na daljnje uspjehe te njima i mentorima čestitati na iznimnim rezultatima koji su na ponos njihovim obiteljima, školama te našemu gradu!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, danas sam u Galeriji GKS-a potpisao ugovore o dodjeli studentskih stipendija za akademsku 2021./2022. godinu.

I ove godine studentima dodjeljujemo mjesečni iznos stipendije od 1.200,00 kn te smo jedan od vodećih gradova u Hrvatskoj po visini iznosa.

Po deset stipendija dodijeljeno je u kategorijama ‘Uspješni i daroviti studenti’, ‘Studenti slabijega socio-ekonomskog statusa’ te ‘Studenti deficitarnih zanimanja’, a pet stipendija dodijeljeno je u kategoriji ‘Studenti s invaliditetom’.

Za studentske stipendije je iz gradskoga Proračuna ove godine izdvojen iznos od 400.000,00 kn, a Grad Metković sufinancira im i dvije autobusne povratne karte do mjesta studiranja i obrnuto, za što je izdvojeno 100.000,00 kn, – istaknuo je Milan.

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije