Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

USPJEH METKOVSKIH KARATAŠA NA PRVENSTVU HRVATSKE

Gradonačelnik Milan čestitao karatašima i karatašicama na uspjehu

Objavljeno prije

Za vikend je u Jastrebarskom održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste, a natjecatelji metkovska dva kluba kući su se vratili sa sedam medalja.

Zlatnu medalju osvojila je natjecateljica Karate kluba Metković, nova prvakinja Hrvatske Ema Galov, a srebrene Katja Jerković, Duje Žderić i Duje Mihaljević. Bronce za Karate klub Metković osvojili su Ante Leontić i Josip Ćerlek, a za Karate klub ‘Knez Domagoj’ Matej Kljusurić.

– Čestitke svim natjecateljima i njihovim trenerima, – poručio je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije