Ostanimo u kontaktu

INFRASTRUKTURA U PRIGRADSKIM NASELJIMA

Gradonačelnik detektirao probleme u Vidu i obećao skoro rješavanje

Objavljeno prije

Posjet gradonačelnika Vidu

Na temelju pitanja koje je vijećnik Damir Boras uputio na IV. Sjednici Gradskog vijeća grada Metkovića, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan u petak je u pratnji Damira Borasa i Miće Sutona, člana gradskog odbora HDZ-a, obišao Vid i detektirao sve probleme na koje su ga uputili stanovnici.

Gradonačelnik je s ravnateljem Arheološkog muzeja Narona, Tonijem Glučinom, razgovarao o stanju na području Vida, posjetio je ulicu Put Grada gdje je potrebno saniranje zida koji se urušava na glavnoj cesti te je obišao zgradu pošte, trafostanicu i vodospremište u Vidu, kao i mrtvačnicu do koje je potrebno asfaltirati prilazni put. Uvidio je da su ceste u dijelovima Vida urušene, da ih je potrebno asfaltirati te da im je potrebno proširenje.

Posjetio je i školu i vrtić gdje je potrebno urediti prilaz školi i sanirati potporni zid koji se urušava i prijeti sigurnosti djece. Potrebno je i urediti dvorište škole i vrtića gdje je stanje neprimjereno, a nakon kiše je potpuno potopljeno i onemogućava noramalan pristup školi i vrtću. Izvoru Vrilo kod škole također je potrebna revitalizacija.

Velikoj rivi u Vidu potrebno je popločavanje, a tijekom godina je došlo do mehaničkog oštećenja te je joj je potrebna i sanacija, kao i javna rasvjeta koja bi osvjetljavala trg te Veliku i Malu rivu.

Gradonačelnik je obećao skoro i postupno rješavanje problema.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije