Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

INFRASTRUKTURA U PRIGRADSKIM NASELJIMA

Gradonačelnik detektirao probleme u Vidu i obećao skoro rješavanje

Objavljeno prije

Posjet gradonačelnika Vidu

Na temelju pitanja koje je vijećnik Damir Boras uputio na IV. Sjednici Gradskog vijeća grada Metkovića, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan u petak je u pratnji Damira Borasa i Miće Sutona, člana gradskog odbora HDZ-a, obišao Vid i detektirao sve probleme na koje su ga uputili stanovnici.

Gradonačelnik je s ravnateljem Arheološkog muzeja Narona, Tonijem Glučinom, razgovarao o stanju na području Vida, posjetio je ulicu Put Grada gdje je potrebno saniranje zida koji se urušava na glavnoj cesti te je obišao zgradu pošte, trafostanicu i vodospremište u Vidu, kao i mrtvačnicu do koje je potrebno asfaltirati prilazni put. Uvidio je da su ceste u dijelovima Vida urušene, da ih je potrebno asfaltirati te da im je potrebno proširenje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posjetio je i školu i vrtić gdje je potrebno urediti prilaz školi i sanirati potporni zid koji se urušava i prijeti sigurnosti djece. Potrebno je i urediti dvorište škole i vrtića gdje je stanje neprimjereno, a nakon kiše je potpuno potopljeno i onemogućava noramalan pristup školi i vrtću. Izvoru Vrilo kod škole također je potrebna revitalizacija.

Velikoj rivi u Vidu potrebno je popločavanje, a tijekom godina je došlo do mehaničkog oštećenja te je joj je potrebna i sanacija, kao i javna rasvjeta koja bi osvjetljavala trg te Veliku i Malu rivu.

Gradonačelnik je obećao skoro i postupno rješavanje problema.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije