Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan uputio božićno-novogodišnju čestitku

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan je svojim sugrađanima uputio božićno-novogodišnju čestitku.

Drage moje sugrađanke i sugrađani,

Danas slavimo Božić – blagdan rođenja Isusa Krista. Iako je ovogodišnji Božić drugačiji po mnogo toga, nekako je i posebniji. Poseban je po tome što smo ove godine spoznali pravu snagu svih onih vrijednosti koje simboliziraju Božić – snagu zajedništva, međusobnog razumijevanja, nade i vjere.

Bez obzira što je za mnoge bila najteža, ova godina naučila nas je kako je sve lakše dok smo zajedno. Želim da to zapamtimo i u idućoj godini!

U novoj 2021. želim vam i zdravlje, ljubav, sreću i mir. Želim da su uz vas obitelj i prijatelji te da im svakodnevno imate priliku uputiti lijepu riječ. Želim vam da iz ove godine ponesete ono najbolje i da u idućoj budete najbolji. Kako za sebe, tako i za druge.

Čestit Vam Božić i sretna Nova godina.

Gradonačelnik
Dalibor Milan

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ POSJETIO METKOVIĆ

Gradu Metkoviću te Općinama Kula Norinska, Zažablje i Pojezerje 500 tisuća kuna za projekte komunalne infrastrukture

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić, u nazočnosti zamjenika župana Joška Cebala, u četvrtak je u Metkoviću potpisao ugovore o dodjeli županijskih sredstava za sufinanciranje komunalne infrastrukture Gradu Metkoviću te općinama Kula Norinska, Zažablje i Pojezerje.

Ugovore je župan Dobroslavić tako potpisao s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom te načelnicima spomenutih općina – Nikolom Krstičevićem, Majom Vrnogom i Borislavom Dominikovićem, a pritom je izjavio:

“Radi se o sredstvima koje Županija redovno ima u svome proračunu, pa je tako i ove godine, a smatramo da je to dobar način u podršci jedinicama lokalne samouprave jer će ta sredstva koristiti za njihove projekte i potrebe“.

U ime potpisnika nazočnima se obratio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, koji je zahvalio županu i Dubrovačko-neretvanskoj županiji što su iznašli sredstva u ovoj gospodarski teškoj godini. “Ova sredstva će nama u lokalnoj samoupravi značajno olakšati realizaciju projekata važnih za život u našim sredinama te poboljšanje komunalne infrastrukture.”, zaključio je metkovski gradonačelnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije