Ostanimo u kontaktu

SVJETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Gradonačelnik Dalibor Milan primio srebrene rukometaše Josipa Vekića i Zvonimira Srnu

Objavljeno prije

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj pod izborničkom palicom našeg Davora Dominikovića osvojila je srebro. Uz izbornika Dominikovića, osvajači medalja su i naši metkovski igrači Josip Vekić i Zvonimir Srna koje je gradonačelnik Dalibor Milan danas primio u svom uredu, zajedno sa predsjednikom RK Mehanika Metković Stankom Vidovićem, te im čestitao na zalaganju i velikom uspjehu.

Milan im je zahvalio što uvelike promiču Republiku Hrvatsku i Metković, te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Dalibor Milan, Josip Vekić, Zvonimir Srna, Stanko Vidović

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Objavljeno prije

Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest našeg Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave.

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave.

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Riječ je o slijedećim osobnim ispravama:

  •  osobnim iskaznicama,
  • putnim ispravama,
  • vozačkim dozvolama,
  • dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom,
  • potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora,
  • boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana       Europskog gospodarskog prostora i
  • biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju, te i ovim putem apeliramo da se pridržavaju danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite njih samih i svih nas.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije