Ostanimo u kontaktu

SVJETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Gradonačelnik Dalibor Milan primio srebrene rukometaše Josipa Vekića i Zvonimira Srnu

Objavljeno prije

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj pod izborničkom palicom našeg Davora Dominikovića osvojila je srebro. Uz izbornika Dominikovića, osvajači medalja su i naši metkovski igrači Josip Vekić i Zvonimir Srna koje je gradonačelnik Dalibor Milan danas primio u svom uredu, zajedno sa predsjednikom RK Mehanika Metković Stankom Vidovićem, te im čestitao na zalaganju i velikom uspjehu.

Milan im je zahvalio što uvelike promiču Republiku Hrvatsku i Metković, te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Dalibor Milan, Josip Vekić, Zvonimir Srna, Stanko Vidović

GRADSKI PROJEKTI

Slijedeći tjedan započinju radovi na preuređenju dijela Ulice Alojzija Stepinca i dijela Jadranske ulice

Objavljeno prije

Sljedeći tjedan, uvođenjem u posao izvođača radova, započinjemo s radovima na preuređenju dijela Jadranske ulice i dijela Ulice Alojzija Stepinca, – javio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Projektom je predviđena rekonstrukcija kolnika – zamjena kolničke konstrukcije i proširenje kolnika na 5,5 metara u dužini 453 metra, izgradnja obostranog nogostupa u dužini cca 230 metara, izgradnja nogostupa na sjevernoj strani u dužini od cca 100 metara, te izgradnja autobusnog stajališta za školsku djecu.

Projektom je predviđeno i rješavanje odvodnje oborinskih voda, u svrhu onemogućavanja plavljenja javnih i individualnih površina uključujući i prometnice, izgradnjom zatvorenog sustava oborinske odvodnje.

Projekt preuređenja dijela Jadranske ulice i dijela Ulice Alojzija Stepinca 1

U sklopu projekta postavit će se horizontalna i vertikalna signalizacija kojom će se poboljšati sigurnost prometa, posebice pješaka kojima je na ovom području veoma bitno dati na važnosti jer se tim područjem, zbog neposredne blizine škole i vrtića, kreće veliki broj najmlađih sudionika u prometu.

Nakon provedenog postupka nabave, iznos investicije iznosi 2.602.954,13 kn s PDV-om.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije