Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan primio Branka Medaka i Mandolinski sastav KUD-a Metković

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u prostorijama Grada Metkovića primio Branka Medaka i Mandolinski sastav KUD-a Metković, koji su osvojili grand prix nagradu na 24. Međunarodnom Marko Polo festu.

Uz Branku Medaka i članove Mandolinskog orkestra, prijmu su prisustvovali predsjednik KUD-a Metković Mate Obrvan i voditelj mandolinskog orkestra Tomislav Herceg.

Ovim putem pozivamo na Večer klapa i mandolina „Pisma tvoje pisme” u nedjelju 28. srpnja 2019. godine u metkovski Gradski park s početkom u 21 sat.

U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Gradskom kulturnom središtu u istom terminu.

'NE BACAJ KAMEN - DAJ MI RUKU'

U OŠ Stjepana Radića održana humanitarna lutrija za potporu radu terapijske zajednice ‘Dobri otac’ i ‘Marijinih obroka’

Objavljeno prije

Humanitarna lutrija Ne bacaj kamen – daj mi ruku održana je jučer u OŠ Stjepana Radića.

Sav prihod namijenjen je za terapijsku zajednicu „DOBRI OTAC“ iz Vrgorca i MARIJINE OBROKE, a ukupni iznos prikupljen u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji iznosi 6 tisuća kuna.

Ovom akcijom učenici su potaknuti da prigodnim poklonima koje su prikupili za lutriju razviju empatiju prema potrebitima. Također su poučeni kako pomažući drugima stječu vještine za život i izgrađuju sebe za život u široj društvenoj zajednici.

Svi prisutni imali su priliku i fotografirati se sa svetim Nikolom uz prekrasnu božićnu kulisu, osladiti se fritulama, kupiti džemove i sokove te prigodne rukotvorine izrađene u školi.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije