Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan podijelio ugovore zaposlenima na javnim radovima

Objavljeno prije

Ugovori o javnim radovima 4

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta podijelio ugovore o radu zaposlenima na javnim radovima.

Radovi su dio projekta Aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava, a ugovor je sklopljen na šest mjeseci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gradonačelnik Dalibor Milan kazao je da se Grad Metković potrudio da ugovor dobiju svi prijavljeni koji su zadovoljavali uvjete za rad.

– Grad Metković je najprije prijavio 150 ljudi, ali, budući da je interes bio zaista velik i prijavilo se preko 300 ljudi, uspjeli smo se izboriti da svi ljudi koji zadovoljavaju uvjete budu primljeni, tako da je primljeno preko 220 osoba. Zaposleni će, uz plaću, dobiti božićnicu i dar za dijete, a radi se o poslovima prevencije požara i sanacije bujučnih poplava, te zaštiti okoliša – kazao je Milan.

Zaposleni će ubrzo početi s radom, a gradonačelnik Milan je rekao i da vjeruje da će grad blistati u sljedećih šest mjeseci.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije