Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

GORUĆA TEMA ''OPUZENKA''

Gradonačelnik Dalibor Milan održao radni sastanak sa zapovjednicima temeljne i granične policije

Objavljeno prije

Dalibor Milan - Policija

Na inicijativu Grada Metkovića jutros je održan radni sastanak sa predstavnicima temeljne granične policije iz Metkovića, na kojem je glavna tema bila zgrada temeljne policije na području ”Opuzenke”. Obzirom da Grad svakodnevno dobiva pritužbe na neadekvatne uvjete, kako građana tako i djelatnika policijske postaje, iako to nije u nadležnosti Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan skupa sa svojim zamjenikom, Robertom Dokom, inicirao je sastanak s načelnicima Draganom Sršenom i Denisom Erakom, te ponudio iznaći rješenje.

U razgovoru s načelnikom utvrđeno je da nedostaje ljudi u upravnim poslovima, a što se tiče same zgrade, Grad Metković se ponudio pronaći adekvatno rješenje i kontaktirati Ministarstvo unutarnjih poslova. Kako doznajemo od gradonačelnika Dalibora Milana, kao jedno od tih rješenja predloženo je da se upravni poslovi izdvoje od Prometne policije, međutim, predstavnici policije su istaknuli kako su ti poslovi usko povezani te da bi njihovim razdvajanjem nastale nove komplikacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, gradonačelnika je zanimalo mišljenje predstavnika policije o pitanju naplate parkinga na području grada Metkovića, s obzirom da je ukidanje naplate bilo i dio predizbornog programa HDZ-a i gospodina Dalibora Milana. Obzirom da naplata parkinga nije donijela prometni red u gradu, potrebno je uvesti najmanje jednog prometnog redara. Težnje su i dalje usmjerene prema ukidanju naplate parkinga, ali prije toga treba iznaći rješenje za četiri djelatnika koja su zaposlena na naplati parkinga, rekao nam je gradonačelnik Milan.

Tema sastanka, također je bio i novoizgrađeni MCGP Metković. Kao osnovni problem navodi se blizina grada i promet autobusima. Gradonačelnik Dalibor Milan je kazao kako je potrebno kontaktirati nadležno ministarstvo da izvaredne linije autobusa idu preko Novih Sela ili Pruda, a svakako se zalagati za to da se u ljetnoj sezoni ne otvori spomenuti prijelaz jer bi u gradu nastao prometni kolaps. Kao trajno rješenje vidi se izgradnja treće prometne trake. Kada je riječ o Graničnom prijelazu Gabela Polje, svi su složni da se treba zalagati da taj prijelaz ostane međunarodni.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije