Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MIR I DOBRO

Gradonačelnik Dalibor Milan i rukometaš Mario Bjeliš nagrađivali odgovorne vozače

Objavljeno prije

Mir i dobro, akcija, policija 6

Uz cestu pored Trga kralja Tomislava, danas su gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i bivši rukometni reprezentativac i trener rukometnog kluba Split Mario Bjeliš s policijskim službenicima PP Metković sudjelovali u nadzoru vozača u sklopu akcije Mir i dobro.

U operativnoj akciji Mir i dobro građanima se nastoji u blagdanskim danima pružiti najviši stupanj sigurnosti, a naglasak se stavlja i na sigurnost cestovnog prometa te se danas, 23. prosinca, na području cijele Hrvatske, pa tako i u Metkoviću, kontrolira poštivanje prometnih propisa vezanih uz alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenja mobitela i za poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

U akciji sudjeluju i osobe iz javnog života i političari kako bi svojom podrškom doprinjeli uspjehu akcije.

Vozači koji nisu poštivali pravila kažnjeni su u skladu sa zakonskim odredbama, a oni koji su se pridržavali propisa od gradonačelnika Dalibora Milana i rukometaša Maria Bjeliša dobili su prigodni poklon.

Marija Jeramaz

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije