Ostanimo u kontaktu

MIR I DOBRO

Gradonačelnik Dalibor Milan i rukometaš Mario Bjeliš nagrađivali odgovorne vozače

Objavljeno prije

Mir i dobro, akcija, policija 6

Uz cestu pored Trga kralja Tomislava, danas su gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i bivši rukometni reprezentativac i trener rukometnog kluba Split Mario Bjeliš s policijskim službenicima PP Metković sudjelovali u nadzoru vozača u sklopu akcije Mir i dobro.

U operativnoj akciji Mir i dobro građanima se nastoji u blagdanskim danima pružiti najviši stupanj sigurnosti, a naglasak se stavlja i na sigurnost cestovnog prometa te se danas, 23. prosinca, na području cijele Hrvatske, pa tako i u Metkoviću, kontrolira poštivanje prometnih propisa vezanih uz alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenja mobitela i za poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

U akciji sudjeluju i osobe iz javnog života i političari kako bi svojom podrškom doprinjeli uspjehu akcije.

Vozači koji nisu poštivali pravila kažnjeni su u skladu sa zakonskim odredbama, a oni koji su se pridržavali propisa od gradonačelnika Dalibora Milana i rukometaša Maria Bjeliša dobili su prigodni poklon.

Marija Jeramaz

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije