Ostanimo u kontaktu

ČESTITKA GRAĐANIMA

Gradonačelnik Dalibor Milan čestitao blagdan Sv. Ilije i Dan Grada Metkovića

Objavljeno prije

Drage Metkovke i dragi Metkovci !

U svoje osobno ime, u ime zamjenika Roberta Doke i Damira Raića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoja Bebića, gradskih vijećnika i svih gradskih djelatnika čestitam vam dan Grada Metkovića i blagdan sv. Ilije, našeg zaštitnika.

Neka nas snaga našeg nebeskog zaštitnika čuva i prati u ostvarenju svih ciljeva koji će pridonijeti razvoju našega grada i dobrobiti njegovih stanovnika.

Uspomena na poginule branitelje koji su dali svoje živote braneći ovaj grad i budućnost naše djece, traže od nas da uvijek razborito, hrabro i nesebično dajemo sebe u ljubavi i poštovanju prema gradu kojega volimo. Metković je vrijedan našega truda, a svaki novi dan prilika je da to i pokažemo.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Grada Metkovića,
Dalibor Milan, dipl. iur.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije