Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

METKOVIĆ SPREMAN ZA NAJAVLJENE VREMENSKE NEPRILIKE

Građani se mole za oprez i da ne parkiraju na uličnim površinama radi nesmetanog rada operativaca

Objavljeno prije

snijeg

Foto arhiva: metkovic.hr

Obzirom na najavljenu vremensku prognozu zaprimljenu od Državnog hidrometeorološkog zavoda i očekivane nepovoljne vremenske uvjete ovim putem obavještavamo građane Grada Metkovića na važnost povećanih mjera opreza. Grad Metković i komunalna poduzeća METKOVIĆ d.o.o. i ČISTOĆA METKOVIĆ d.o.o. imaju pripremljene dovoljne količine soli za posipanje ulica u slučaju leda i poledica.

Mole se građani da svoja vozila ne parkiraju na uličnim i javnim površinama kako bi se, u slučaju potrebe, osigurao brži i nesmetani rad operativnih snaga.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Podsjećamo građane također da ukoliko dođe do oborina, povećaju oprez prilikom kretanja, bilo pješke ili vozilom, te da redovito vode računa o čišćenju prilaza ispred svojih domova, zgrada ili poslovnih objekata.

O daljnjim mjerama opreza građani će biti pravodobno obaviješteni.

GRAD METKOVIĆ

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije