Ostanimo u kontaktu

OPUZEN JE UZ BANOVINU

Grad Opuzen uplatio 100 tisuća kuna za pomoć područjima Sisačko-moslavačke županije pogođenima potresom

Objavljeno prije

Grad Opuzen uplatio je iz svog proračuna 100 000,00 kuna za pomoć područjima Sisačko-moslavačke županije pogođenima potresom.

Tim povodom gradonačelnik Ivo Mihaljević je rekao:

– U ovom teškom trenutku za sve pogođene potresom, s kojima suosjećamo i stalno su nam u mislima, Grad Opuzen i njegovi stanovnici duboko žale za tragičnim gubicima života i na nastaloj šteti. Naš grad stoji Vam na raspolaganju i spremni smo pružiti pomoć, – poručio je gradonačelnik Mihaljević.

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije