Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Za škole izdvojeno ukupno 60 tisuća kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je s ravnateljima osnovnih i srednjih škola s područja Grada Metkovića potpisao ugovore o dodjeli financijskih sredstava namijenjenih za kupnju potrebne opreme koju će koristiti u radu.

Iz gradskoga Proračuna, svakoj od škola dodijeljen je iznos od 15.000,00 kn koje će utrošiti za opremanje kabineta za nastavu te nabavu opreme za unaprjeđenje rada s učenicima.

Nastavak je ovo ulaganja Grada Metkovića u školstvo i školske ustanove, a sve u svrhu poboljšanja i unaprjeđenja uvjeta u obrazovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Procesijom oko crkve sv. Ilije proslavljena svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo

Objavljeno prije

Danas, 15. kolovoza u našim smo crkvama proslavili Veliku Gospu, svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.

Župni vikar fra Darijo Sinković je predslavio sv. mise u 6.30 u Sv. Ilije i u 9 sati u Sv. Franje na Kladi, a župnik fra Denis Šimunović u Sv. Ilije u 8 i 20 sati  kada je bila i procesija oko crkve s Gospinim kipom. Tijekom misa bila je prigoda za sv. ispovijed.

Marija je naša Majka i uzor vjere, njoj se obraćamo i utječemo kao pojedinci i zajednica da nas zagovara kod Boga. Vjera je dar na kojem trebamo zahvaljivati, ona nam je oslonac i daje smisao u životnim teškoćama, neke su od misli su koje je župnik fra Denis izrekao tijekom propovijedi na jutarnjoj misi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vijest/foto: svilija-metkovic.com

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije