Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Grad Metković slijedeći tjedan nastavlja sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi

Objavljeno prije

Obavještavaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom na području Grada Metkovića da će Grad Metković slijedeći tjedan nastaviti sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi.

Nakon što je uslijed posebnih mjera zbog pandemije koronavirusa Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi bio obustavljen, Grad Metković će dana 15. lipnja 2020. godine (ponedjeljak) ponovno otvoriti Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi za 2020. godinu.

Javni poziv će biti otvoren od 15. lipnja 2020. do 30. studenog 2020. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih programom za ovu godinu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zahtjevi podneseni prije navedene obustave su u obradi i biti će isplaćeni nakon dostave zaključka na adrese podnositelja.

Cijeli tekst Javnog poziva zajedno s potrebnim obrascima biti će objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr  te će isti također biti dostupni na porti Grada Metkovića na adresi: Metković, Stjepana Radića 1.

GALA HOME 740px

 

Napomena:  Stranke ne trebaju zahtjevu prilagati Potvrdu o nepostojanju duga prema Gradu Metkoviću, već će Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU po službenoj dužnosti zatražiti istu od Odsjeka za proračun, računovodstvo i financije!!!

 

 

 

 

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje,

gospodarstvo i fondove EU

VIKEND PIKNIK FEST

Mihael Borna Bjeliš pobjednik Šahovskog turnira za kadete, drugi Jakov Crnjac, a treći Jakov Šiljeg

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV-a u dolini Neretve, Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković organizirali su turnire u šahu za kadete i seniore.

Šahovski turnir za kadete održao se u subotu, u sklopu Vikend piknik festa u Gradskome parku, a prvo mjesto pripalo je Mihaelu Borni Bjelišu.

Njegov suparnik iz finala, Jakov Crnjac osvoji je drugo mjesto, a treće je pripalo Jakovu Šiljegu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednicima su pokale uručili predstavnici Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ, Boro Obrvan i Ante Pehar.

Čestitamo svima sudionicima, te ovom prilikom najavljujemo šahovski turnir za seniore koji će se održati u prostorijama HŠK Metković u nedjelju od 10 sati.

GALA HOME 740px

Program prvog Vikend piknik festa vodila je direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije