Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Grad Metković raspisao natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno prije

Grad Metković, Zgrada gradske uprave, gradska uprava

Danas je, 8. studenog objavljen je natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Metković za akademsku 2018./2019. godinu. Mjesečni iznos gradske stipendije je 1.200 kuna i isplaćivat će se u deset mjesečnih rata.

Stipendije studentima će se dodijeliti u sljedećim kategorijama

  • uspješni i daroviti studenti – 10 stipendija i to: 3 stipendije za prvu godinu studija i 7 stipendija za ostale godine studija
  • studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa – 10 stipendija
  • studenti deficitarnih zanimanja (doktor medicine, magistar matematike, magistar fizike, magistar psihologije, prvostupnik/ca sestrinstva) – 10 stipendija
  • studenti koji su djeca poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata –                      onoliki broj stipendija koji odgovara broju prijavljenih studenata
  • studenti s invaliditetom – onoliki broj stipendija koji odgovara broj prijavljenih studenata.

Natječaj se provodi sukladno odredbama Odluke o stipendiranju studenata, a vrijeme za prijave su 15 dana od objave natječaja na web stranici  www.grad-metkovic.hr i oglasnoj ploči Grada Metkovića na sljedećoj adresi: Grad Metković, Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele stipendija, Stjepana Radića 1, 20350 Metković.

Natječaj za stipendije

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije