Ostanimo u kontaktu

POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA

Grad Metković osigurao nova bespovratna sredstva za poticanje zapošljavanja mladih

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u Zagrebu potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Ukupna vrijednost projekta je u iznosu od 420.160,00 kuna.

“Danas smo u Zagrebu potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Općinom Kula Norinska ukupne vrijednosti u iznosu od 420.160,00 kuna. Osnovna svrha projekta je značajno doprinijeti jačanju kapaciteta i mogućnosti zapošljavanja nezaposlenih osoba u Gradu Metkoviću i dolini Neretve, te uspostava i provedba aktivnosti u sklopu ustanovljenog i opremljenog Kluba za zapošljavanje u Gradu Metkoviću u kojem će se provoditi aktivnosti edukacija i osnaživanja ciljnih skupina, s naglaskom na nezaposlene mlade ljude. Projekt se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda.
Ovim putem bih pohvalio i Srednju školu Metković te Udrugu osoba s invaliditetom PRIJATELJ koji su također danas potpisali ugovore o dodjeli sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava.” – podijelio je gradonačelnik Milan na Facebook profilu.

OBAVIJEST

Vrgoračka ulica bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Vrgoračkoj ulici da će danas  23. listopada od 08:30 do 10:00 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Metkovic d.o.o. moli korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije