Ostanimo u kontaktu

POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA

Grad Metković osigurao nova bespovratna sredstva za poticanje zapošljavanja mladih

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u Zagrebu potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Ukupna vrijednost projekta je u iznosu od 420.160,00 kuna.

“Danas smo u Zagrebu potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Općinom Kula Norinska ukupne vrijednosti u iznosu od 420.160,00 kuna. Osnovna svrha projekta je značajno doprinijeti jačanju kapaciteta i mogućnosti zapošljavanja nezaposlenih osoba u Gradu Metkoviću i dolini Neretve, te uspostava i provedba aktivnosti u sklopu ustanovljenog i opremljenog Kluba za zapošljavanje u Gradu Metkoviću u kojem će se provoditi aktivnosti edukacija i osnaživanja ciljnih skupina, s naglaskom na nezaposlene mlade ljude. Projekt se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda.
Ovim putem bih pohvalio i Srednju školu Metković te Udrugu osoba s invaliditetom PRIJATELJ koji su također danas potpisali ugovore o dodjeli sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava.” – podijelio je gradonačelnik Milan na Facebook profilu.

PREKO UČILICE DO ŽELJENOG FAKULTETA

Maturanti ostalo je još samo 10 dana do početka priprema u Učilici

Objavljeno prije

Dijeli nas još samo 10 dana do početka priprema za državnu maturu u prvom specijaliziranom centru Učilici. Pripreme iz svih predmeta počinju 1. veljače te se grupe formiraju redom za hrvatski, engleski, matematiku, fiziku, kemiju, biologiju, psihologiju te politiku i gospodarstvo.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, a i šire, uključujući Ploče, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Opuzen i naravno Metković.

Pripreme će se odvijati subotama kroz cijelo drugo polugodište, od 1. veljače do 2. svibnja. Satnice i radni materijali usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Učilica, prof. Ante Dodik

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici www.ucilica.eu ili direktno pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Iskoristite priliku te uz Učilicu upišite željeni fakultet.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije