Ostanimo u kontaktu

POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA

Grad Metković osigurao nova bespovratna sredstva za poticanje zapošljavanja mladih

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u Zagrebu potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Ukupna vrijednost projekta je u iznosu od 420.160,00 kuna.

“Danas smo u Zagrebu potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava za projekt “Povećanje zapošljivosti u dolini Neretve” unutar Poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-Faza III”. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Općinom Kula Norinska ukupne vrijednosti u iznosu od 420.160,00 kuna. Osnovna svrha projekta je značajno doprinijeti jačanju kapaciteta i mogućnosti zapošljavanja nezaposlenih osoba u Gradu Metkoviću i dolini Neretve, te uspostava i provedba aktivnosti u sklopu ustanovljenog i opremljenog Kluba za zapošljavanje u Gradu Metkoviću u kojem će se provoditi aktivnosti edukacija i osnaživanja ciljnih skupina, s naglaskom na nezaposlene mlade ljude. Projekt se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda.
Ovim putem bih pohvalio i Srednju školu Metković te Udrugu osoba s invaliditetom PRIJATELJ koji su također danas potpisali ugovore o dodjeli sredstava s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava.” – podijelio je gradonačelnik Milan na Facebook profilu.

VIJEĆNIČKE NAKNADE U KORIST BORBE PROTIV KORONAVIRUSA

Klub vijećnika vladajuće većine u Županijskoj skupštini odrekao se vijećničkih naknada za ožujak, travanj i svibanj

Objavljeno prije

Članovi Kluba vijećnika vladajuće većine u Županijskoj skupštini donijeli su odluku o odricanju od vijećničkih naknada za ožujak, travanj i svibanj.

Tako prikupljeni iznos uplatit će se u omjeru 2/3 Općoj bolnici Dubrovnik i 1/3 Zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko -neretvanske županije, budući da su te ustanove na prvoj crti obrane od COVID-19 infekcije i trebaju sredstva su za nabavku lijekova i opreme.

Predsjednik Kluba vijećnika Teo Andrić kontaktirao je i ostale klubove vijećnika Županijske skupštine, upoznao ih s ovom odlukom te i njih pozvao na ovakvu akciju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije