Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

OBUSTAVA PLINA U INDUSTRIJSKOJ

Grad Metković nema rješenje za problem stanara u Industrijskoj ulici

Objavljeno prije

DSC_5077

Jučer je u galeriji GKS-a održan sastanak gradonačelnika Bože Petrova i stanara Industrijske ulice koji kao glavni energent u kućanstvu koriste plin. Tema sastanka bila je zatvaranje skladišta INA-e u Metkoviću te pronalaženje rješenja za daljnju opskrbu UNP-om.

Posjetimo, radi se o pet ulaza u stambenoj zgradi na adresi Industrijska 2 gdje se nalazi oko 70 stanova. Kao jedan od razloga zbog kojih se zatvara skladišta, iz INE su naveli i pet stanara koji već više godina odbijaju plaćati račune za plin, a tehnički nisu u mogućnosti obustaviti plin samo neplatišama. Ipak, iz obzira prema onima koji su bez ikakve krivice pogođeni ovom odlukom, INA će osposobiti dva manja skladišta ako se nađe distributer koji će nastavljati raditi opskrbu plina navedenim korisnicima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Gradonačelnik Petrov je izrazio žaljenje zbog nastale situacije te rekao kako je proteklih dana činio sve kako bi riješio nastali problem, međutim uspio je samo odgoditi odluku INA-e na deset dana.

DSC_5075

RENT-A-CAR M 740

Po sazivu sastanka od strane gradonačelnika, stanari su očekivali da će im Grad Metković ponuditi neko rješenje, odnosno da će gradsko komunalno poduzeće preuzeti ulogu distributera, te da neće ostati bez opskrbe plinom, jer u protivnom to bi značilo da će morati mijenjati kompletne uređaje i instalacije u stanovima. Na taj njihov prijedlog Petrov je odgovorio kako gradsko komunalno poduzeće nema vremena za ishođenje potrebnih dozvola i atesta te kazao da će sve učiniti da nađe distributera, što nužno ne znači da će u tome i uspjeti.

Stanare je zanimalo da li je pravno moguće naprasno prekinuti opskrbu energentom (plinom), pogotovo što su neki plaćali skuplje kvadrat stana upravo zbog spoja na plinovod. Petrov im je odgovorio da to nije smjer u kojem bi trebali ići, ali ako misle da će tako nešto postići neka si uzmu odvjetnika, a Grad im može pomoći samo savjetima, jer gradski odvjetnici ne mogu raditi na tim slučajevima.

Na kraju sastanka stanari su konstatirali da im Grad Metković nije ponudio nikakvo rješenje, te da će svoja prava tražiti ako treba blokadama na ulici, jer će jedino tako skrenuti pažnju na svoj problem.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije