Ostanimo u kontaktu

PRIJAVITE SE

Grad Metković i ove godine organizira akciju ‘Zelena čistka’

Objavljeno prije

Osmu godinu zaredom u Hrvatskoj se održava kampanja “Zelena čistka” , Grad Metković je i ove godine organizator akcije .

S obzirom da se radi o akciji svetskih razmjera bilo bi dobro da se odazovete u što većem broju. Sastanak je u subotu 13.4.2019.g. u 8:00 sati ispred hotela Narona u Metkoviću. Grad će osigurati rukavice za čišćenje i vreće za smeće. Po završetku akcije smeće će pokupiti djelatnici Čistoće Metković. Koordinatori akcije bit će naši komunalni redari: Darijo Mandić i Željko Sulić.

Organizatori moleda im do četvrtka 10.4.2019.g. dostavite povratnu informaciju da li ćete i u kojem broju sudjelovati u ovoj akciji.

'LEDENA BAJKA NA NERETVI'

Bogat program ovog vikenda uz klapu Contra, Saturday night fever, Ice disco i Disney hour na klizalištu te Važolijadu

Objavljeno prije

Danas i sutra nas očekuje bogat program u sklopu ‘Ledene bajke na Neretvi’.

Večeras vas na klizalištu očekuje program Saturday night fever, dok će u Gradskom parku sve prisutne zabavljati klapa Contra u 20 sati uz delicije s adventskih kućica.

Sutra, 15. prosinca možete uživati u Važolijadi od 12 sati na Trgu kralja Tomislava pored klizališta u organizaciji Udruge Metkovke, a na klizalištu u Ice discu, a očekuje vas i Disney hour koji će ponovno razveseliti najmlađe od 16 sati.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije