Ostanimo u kontaktu

PRIJAVITE SE

Grad Metković i ove godine organizira akciju ‘Zelena čistka’

Objavljeno prije

Osmu godinu zaredom u Hrvatskoj se održava kampanja “Zelena čistka” , Grad Metković je i ove godine organizator akcije .

S obzirom da se radi o akciji svetskih razmjera bilo bi dobro da se odazovete u što većem broju. Sastanak je u subotu 13.4.2019.g. u 8:00 sati ispred hotela Narona u Metkoviću. Grad će osigurati rukavice za čišćenje i vreće za smeće. Po završetku akcije smeće će pokupiti djelatnici Čistoće Metković. Koordinatori akcije bit će naši komunalni redari: Darijo Mandić i Željko Sulić.

Organizatori moleda im do četvrtka 10.4.2019.g. dostavite povratnu informaciju da li ćete i u kojem broju sudjelovati u ovoj akciji.

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

U petak počinju Ljetne plesne radionice na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso i ove godine u suradnji sa gradom Metkovićem organizira Ljetne plesne radionice koje će se održavati jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine u večernjim terminima na trgu kralja Tomislava.

Zabavite se uz plesni program za djecu i mlade, zaplešite u nagradnim Tik-Tok izazovima, uživajte u dobroj glazbi i veseloj atmosferi, a sve to uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Prva radionica na rasporedu je u petak 10. srpnja s početkom programa u 20.30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije