Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

GP Gabela Polje od ponoći, 8. prosinca, otvoren za međunarodni promet

Objavljeno prije

Međunarodni granični prijelaz Gabela polje - Jura Shop

Na inicijativu Grada Metkovića i susjednih općina u Bosni i Hercegovini, Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe ugovora između RH i BiH o graničnim prijelazima donijelo je odluku da zbog povećanog broja putnika preko graničnih prijelaza u Metkoviću odobrava privremeni međunarodni promet putnika preko stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Gabela Polje I – Gabela u trajanju od tri mjeseca počevši od 8. prosinca 2017. godine u 00:00 sati, odnosno do održavanja sljedeće sjednice Mješovitog povjerenstva.

Gradonačelnik
Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije