Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Goran Blažević predstavio svoju putopisnu knjigu ‘Svilim’

Objavljeno prije

Goran Blažević - Svilim (1)

Jučer je, u Gradskoj knjižnici Metković, Goran Blažević predstavio svoju knjigu Svilim i održao predavanje o putu o kojem piše u knjizi.

Goran Blažević je 2016. pet mjeseci hodao od Petre u Jordanu do rodnog Umaga, noseći poruku mira i solidarnosti. Na put je krenuo sam, a namjera mu je bila pratiti puteve po kojima su se kretale izbjeglice iz Sirije i Iraka. Prehodao je Jordan, Palestinu, Cipar, Tursku, Grčku, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Hrvatsku.

U Metkoviću je, uz fotografije i videozapise, zainteresiranima opisao svoj put pun rušenja predrasuda i zanimljvih anegdota.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije