Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PREMIJERNA IZVEDBA

Glumci amateri Župe Sv. Nikole oduševili izvedbom predstave ‘Večernja škola mladog demona’

Objavljeno prije

KAK Župe Sv. Nikola - Predstava Večernja škola mladog demona

Večeras je u prostoru stare Crkve Sv. Nikole u Metkoviću održana premijera predstave Večernja škola mladog demona. Predstavu su izveli članovi Kulturno-amaterskog kazališta Župe Svetog Nikole po tekstu Branka Medaka i Ante Marevića, redatelj predstave je Branko Medak.

Tematika predstave je sotona i njegov način pridobivanja ljudskih duša na jedan humorističan i satiričan način u sjajnoj izvedbi glumaca, koju je publika oduševljeno nagradila dugotrajnim pljeskom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadamo se kako ćemo, što je i plan glumaca amatera, predstavu uskoro gledati i na daskama GKS-a u Metkoviću, a prije toga najavljena je ponovna izvedba na mjestu premijere.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije