Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

LOKALNI IZBORI 2017.

GIP objavio konačne rezultate i odluku o održavanju drugog kruga izbora

Objavljeno prije

U skladu s odredbom članka 86. te članka 101. i 102. Zakona o lokalnim izborima (“NN” 144/12 i 121/16) GIP je dostavio utvrđene rezultate izbora za članove predstavničkog tijela (Gradskog vijeća Grada Metkovića), te rezultate izbora za izvršno tijelo jedinice lokalne samouprave (Gradonačelnika Grada Metkovića), kao i Odluku o održavanju drugog kruga glasovanja za Gradonačelnika Grada Metkovića.

lokalni-2017-odluka-o-odrzavanju-drugog-kruga-glasovanja rezultati1-izbora-za-članove-GV-grada-Metkovića rezultati2-izbora-za-članove-GV-grada-Metkovića rezultati1-izbora-za-gradonačelnika-grada-metkovićarezultati2-izbora-za-gradonačelnika-grada-metkovića

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije