Ostanimo u kontaktu

RASPJEVANA KARAVANA

Gimnazijalci posjetili vrtić Leut

Objavljeno prije

IMG_1478

U petak je raspjevana gimnazijska karavana gostovala u privatnom vrtiću Leut. To je bio novi doživljaj za vuka i kozliće, jer su predstavu održali na otvorenom u ugodnom proljetnom dvorištu vrtića Leut. Svojom su izvedbom ponovno oduševili mališane koji su nakon predstave spontano po dvorištu ponavljali scene iz netom odgledanog mjuzikla.

Pod mentorstvom profesorice njemačkog jezika Svjetlane Bebić program su i ovoga puta izveli glumci i pjevači: Monika Klarić, Martina Manenica, Lea Knežević, Ante Marević, Petra Lasić , Iva Jerkić, Darka Jukić, Tihana Barbir, Andrijana Plećaš, Ana Prkačin, Lucija Bukvić, Klara Nikolić,Sara Kužić, Ivana Jarak, Jure Jakić, Blaž Bulum, Anja Dodig, Mirela Popović, Martina Matičević, Lea Kaleb i Lucija Leontenko, dok su instrumentalna pratnja bili  Nikola Jurković, Hrvoje Ilić i Teo Vučković.

Plesači Zvone Radić i  Petra Ivić su također imali novi izazov, jer su svoju točku ovaj put izvodili na tvrđoj podlozi, no to ih nije zasmetalo u dizanju na noge ove male publike.

Tehničku potporu pružila je Ivana Vrnoga.

Ovom prilikom, mentorica Svjetlana Bebić se od srca zahvaljuje gospođi Nadi Pažin i njenim tetama na lijepom gostoprimstvu, stoji u priopćenju prof. Bebić.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije