Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Gimnazija Metković prelazi na rotirajuću dvosmjensku nastavu

Objavljeno prije

Gimnazija Metković obavještava putem mrežnih stranica kako je prije početka školske godine obavila dezinfekciju cijele zgrade i školske športske dvorane od strane ovlaštene pravne osobe, te da su učenici obvezni nositi maske od trenutka ulaska u školu do trenutka izlaska iz škole.

Škola je u suradnji s osnivačem osigurala dovoljan broj maski za lice koje će biti podijeljene učenicima prvi dan nastave.

Kako bi se smanjio rizik zaraze, mole se učenici da prvi dan donesu svoju masku dok im škola ne podijeli maske predviđene za njih.

Učenici pri dolasku u školu odmah ulaze u svoju učionicu te se mole, ukoliko bude velikih gužvi ispred škole, odnosno na školskom igralištu, pridržavati se fizičkog razmaka.

Učenici I. i II. razreda ulaze kroz bočni ulaz na školskom igralištu.

Škola je objavila Popis učenika prvih razreda.

Učenici III. i IV. razreda ulaze kroz glavni ulaz škole te u slučaju velike gužve mogu čekati na ulazak i u školskom vrtu.

Učenici I. i IV. razreda imaju nastavu prvi tjedan u jutarnjoj smjeni.

Učenici II. i III. razreda imaju nastavu prvi tjedan u poslijepodnevnoj smjeni.

Sljedeći, drugi tjedan učenici se rotiraju sa smjenama.

Za učenike putnike osiguran je prijevoz u dogovoru s ovlaštenim prijevoznicima.

Zbog eventualnih, možebitnih novonastalih okolnosti koje se mogu dogoditi te imati za posljedicu nemogućnost korištenja velikog odmora, preporučuje se svim učenicima prvi dan nastave ponijeti obrok/marendu od doma.

Roditelji učenika koji spadaju u izrazito vulnerabilne osobe neka se telefonski ili putem elektroničke pošte jave školi zbog razmatranja svakog pojedinačnog slučaja.

Ukoliko to nisu obavili, a smatraju da za njihovu djecu postoji vidno pojačan rizik zaraze u odnosu na drugu djecu, neka odmah ujutro 7. rujna jave pedagoškoj službi škole okolnost da će dijete biti izočno dok roditelj i škola ne donesu zajedničku odluku koja će biti u interesu djetetova zdravlja.

Raspored zvona za prvi radni dan

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije