Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Gimnazija Metković prelazi na rotirajuću dvosmjensku nastavu

Objavljeno prije

Gimnazija Metković obavještava putem mrežnih stranica kako je prije početka školske godine obavila dezinfekciju cijele zgrade i školske športske dvorane od strane ovlaštene pravne osobe, te da su učenici obvezni nositi maske od trenutka ulaska u školu do trenutka izlaska iz škole.

Škola je u suradnji s osnivačem osigurala dovoljan broj maski za lice koje će biti podijeljene učenicima prvi dan nastave.

Kako bi se smanjio rizik zaraze, mole se učenici da prvi dan donesu svoju masku dok im škola ne podijeli maske predviđene za njih.

Učenici pri dolasku u školu odmah ulaze u svoju učionicu te se mole, ukoliko bude velikih gužvi ispred škole, odnosno na školskom igralištu, pridržavati se fizičkog razmaka.

Učenici I. i II. razreda ulaze kroz bočni ulaz na školskom igralištu.

Škola je objavila Popis učenika prvih razreda.

Učenici III. i IV. razreda ulaze kroz glavni ulaz škole te u slučaju velike gužve mogu čekati na ulazak i u školskom vrtu.

Učenici I. i IV. razreda imaju nastavu prvi tjedan u jutarnjoj smjeni.

Učenici II. i III. razreda imaju nastavu prvi tjedan u poslijepodnevnoj smjeni.

Sljedeći, drugi tjedan učenici se rotiraju sa smjenama.

Za učenike putnike osiguran je prijevoz u dogovoru s ovlaštenim prijevoznicima.

Zbog eventualnih, možebitnih novonastalih okolnosti koje se mogu dogoditi te imati za posljedicu nemogućnost korištenja velikog odmora, preporučuje se svim učenicima prvi dan nastave ponijeti obrok/marendu od doma.

Roditelji učenika koji spadaju u izrazito vulnerabilne osobe neka se telefonski ili putem elektroničke pošte jave školi zbog razmatranja svakog pojedinačnog slučaja.

Ukoliko to nisu obavili, a smatraju da za njihovu djecu postoji vidno pojačan rizik zaraze u odnosu na drugu djecu, neka odmah ujutro 7. rujna jave pedagoškoj službi škole okolnost da će dijete biti izočno dok roditelj i škola ne donesu zajedničku odluku koja će biti u interesu djetetova zdravlja.

Raspored zvona za prvi radni dan

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije