Ostanimo u kontaktu

STIPO GABRIĆ JAMBO OSLOBOĐEN U PREDMETU 'SUŠA'

Gabrić: ‘Nisam nimalo euforičan, ovo je jedna satisfakcija za mene kao čovjeka’ /VIDEO/

Objavljeno prije

Bivši gradonačelnik Grada Metkovića Stipo Gabrić Jambo održao je konferenciju za medije na temu oslobađajuće presude u predmetu ‘Suša’. Riječ je o dugogodišnjem procesu u kojem se uz Gabrića teretio i gradski službenik Milorad Dodig, da su oštetili državni proračun RH u korist Grada Metkovića.

– Nisam nimalo euforičan. Ovo je jedna satisfakcija za mene kao čovjeka, jer puno toga ružnog se dogodilo tijekom ovog procesa. Pravda je spora, ali ipak dostižna, – rekao je Gabrić.

Podsjetimo, Gabrić je 2003. godine sa novcem koji je bio namijenjen ublažavanju šteta od suše u iznosu od četiri milijuna kuna kupio zgradu “Poduha” u samom središtu Metkovića, u kojoj je danas smješten Prirodoslovni muzej Metković i Gradska knjižnica Metković.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u priloženom video prilogu.

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan primio kadetskog prvaka države u samcu Nikolu Mijića

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan u pratnji pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Ivice Popovića danas je u 10 sati u prostorijama Grada Metkovića primio Nikolu Mijića, člana VK Neretvanski gusar, koji je osvojio naslov kadetskog prvaka države u samcu. Uz Nikolu na prijmu prisutni su bili tajnik VK Neretvanski gusar Davor Gnječ i potpredsjednik VK Neretvanski gusar Joško Erceg.

Prvenstvo Hrvatske u veslanju za kadete i juniore održalo se u Zagrebu od 5. do 7. srpnja 2019. godine.

Gradonačelnik je čestitao Nikoli i uručio mu prigodni poklon. Pohvalio je njegov trud i rad te mu poželio još puno uspjeha u budućim natjecanjima.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije