Ostanimo u kontaktu

JEDAN OD NAJVEĆIH U HRVATSKOJ

Fitness centar Ultimate Sports uskoro otvara svoja vrata

Objavljeno prije

Primaklo se dugoočekivano otvorenje novouređenog fitness centra Ultimate Sports, jednog od najvećih u Hrvatskoj! Ovom prilikom sve zainteresirane obavještavamo kako će već od 19. rujna moći napraviti predugovor po promotivnim cijenama!

Kako smo već pisali, radi se o fitness centru kakvim se mogu pohvaliti metropole diljem Europe. Druga etaža bivše ‘Duhanske stanice’, na 1000 kvadrata prostora postaje najmoderniji fitness centar Body club Ultimate Sports, nadahnut fit klubovima diljem Njemačke.

Veliki izbor tečajeva, stručna poduka, najmodernije sprave, prozračan i klimatiziran prostor, uz cijene prilagođene metkovskom ‘džepu’, samo su dio pridjeva koji krase ovaj projekt, koji će zasigurno vrlo brzo postati središte doline Neretve za one najzahtjevnije, a i sportaše i rekreativce koji vole uživati u vrhunskoj usluzi na jednom visokom nivou.

SRETAN EPILOG

Nestali Kristian Mateljak javio se obitelji živ i zdrav iz Langena

Objavljeno prije

Sretan kraj potrage – pronađen je 29-godišnji Kristian Mateljak koji je prije tri dana nestao u Offenbachu kod Frankfurta. U nedjelju je otišao od kuće i nikome se nije javljao.

Za njemački Fenix je to potvrdio Kristianov brat Josip Mateljak.

Nekoliko sati od objave vijesti o nestanku 29-godišnjaka u Fenixu, on se iz Langena javio bratu. Njegov brat je rekao kako je najvažnije da je Kristian dobro.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije