Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UDRUGA NERETVA RUN

Finalna utrka prve sezone T-reklam Neretvanske lige trčanja

Objavljeno prije

Božićna utrka

Udruga Neretva run pozva sve građane da svojom nazočnošću uveličaju finalnu utrku prve sezone T-reklam Neretvanske lige trčanja.

Utrka će se održati u subotu, 17. siječnja, s početkom u 14:30 sati, na stazi od Lučkoga mosta do kraja Šetališta 116. brigade. Dužina staze za seniore i juniore (muški) bit će 5.700 m, a za žene i limače 2.850 metara.

Bodovanje će će biti dvostruko. Prvo mjesto donosi 200 bodova, drugo 160, treće 120, četvrto 110, peto 100, šesto 98 bodova, itd…

U slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo promjene datuma ili satnice, za što će te biti pravovremeno obavješte. Službeni broj sudionika utrke ograničen je na 100, dok će ostali moći trčati bez startnoga broja i mjerenja vremena.

Najboljima će pripasti medalje, a svečanost proglašenja ukupne pobjednice i pobjednika Lige bit će ostavljeno za II. Metkovsku skalinadu koja će se trčati 20. ožujka, a za koju su prijave već otvorene.

Prijave za finalnu utrku Lige isključivo slati u inbox fb stranice Neretva Run/Offical page, a prijave traju do popunjavanja 100 startnih brojeva.

Startni broj, kao i sudjelovanje u utrci potpuno su besplatni.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije