Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ROCK KAKAV JE NEKADA BIO

Evergreen Night grupe The Cadillac & Waltera Neugebauera

Objavljeno prije

EVERGREEN NIGHT: WALTER NEUGEBAUER & THE CADILLAC

U sklopu programa Metkovskog ljeta sinoć je održan koncert Evergreen Night zagrebačkih rock’n’roll veterana, grupe The Cadillac & Waltera Neugebauera koji su svojom rockabily i country svirkom mahom stariju publiku na kratko vratili u mladost. Koncert se prvobitno trebao održati u Gradskom parku ali radi vremenskih uvjeta ili bolje rečeno ne-uvjeta, preseljen je na pozornicu Gradskog kulturnog središta.

Za goste iz Zagreba možemo slobodno reći da su predstavnici ‘rocka’ kakav je nekoć bio, a sa 35 godina ‘staža’ grupa Cadillac je imala što i ponuditi metkovskoj publici. Dašak atmosfere donosimo u foto-galeriji…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Autor: Dalibor Čutura

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije