Ostanimo u kontaktu

NOVOGODIŠNJI POKLON METKOVCIMA

Epizodom ‘Metkovska Sjećanja’ Ivo Nuić zaokružio ‘Metkovsku triologiju’

Objavljeno prije

Metkovska triologija, Ivo Nuić

Ivo Nuić, jedan od većih metkostalgičara, objavio je i treću epizodu ‘Metkovske triologije‘, pod nazivom ‘Metkovska Sjećanja‘. Ovaj posljednji uradak Nuja je objavio kao simbolični poklon svojim Metkovcima za Novu godinu, uz poruku da treba misliti na budućnost ali ne zaboraviti prošlost.

Uratkom ‘Metkovska Sjećanja‘ Nuić je zaokružio ‘Metkovsku triologiju‘, kojoj su prethodila dva video uratka ‘Metkovski Zgrađani‘ i ‘Metkovske Legende‘, a koga je Nuja obuhvatio u ‘Metkovskim Sjećanjima’ pogledajte u videu ispod…

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije