Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Ekipi ‘Nema labavo’ uvjerljivo prvo mjesto, drugo i treće mjesto ekipama ‘Šantal’ i ‘Vječno huči Sutjeska’

Objavljeno prije

Ekipa Nema labavo pobjednik je Delta kviza 30/2019, a ukupno su upisali čak 105 bodova (15/20 u zadnjem krugu), te su dobili piće od Motela Delta i poklon bonove od Amadeusa iz Ploča.

Drugoplasirana ekipa Šantal, uz piće od Motela Delta je dobila i jumbo pizzu od Fast Fooda Ljiljana. Poklon paket sladoleda Carmel Ice pripao je trećeplasiranoj ekipi Vječno huči Sutjeska, dok je četvrtoplasirana ekipa Santa Valerio BBC dobila poklon ulaznice za Kino Pobjeda, Metković. U kategoriji lakiluzer, tura pića za deveto mjesto je pripala ekipi Enigma.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 13 ekipa, a slijedeći Delta kviz 31/2019 na rasporedu je u petak 12. srpnja s početkom u 21 sat.

BOROVCI

Svečana misa, procesija i koncert u čast Gospi na blagdan Gospe od Zdravlja u četvrtak

Objavljeno prije

Na blagdan Gospe od Zdravlja u četvrtak 21. studenoga svečanu misu u kapeli Gospe od Zdravlja, kojoj prethodi procesija s kipom Gospe u Borovcima, u 10 sati predvodit će don Dino Prkut, župni vikar župe sv. Nikole biskupa u Metkoviću.

Večernja misa je u 17 sati, a potom u 18 sati koncert u čast Gospi. Nastupit će Borovčanke, Klapa Arija, Selma Oršulić, Maja Jerković i Igor Ivanković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije