Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Ekipa ‘Vladimira Palfi’ odnijela prvo mjesto, slijede ‘Veterani’ i ‘Kiki clown’

Objavljeno prije

Sinoć je u opuzenskom Motelu Delta održano 26. kolo Neretvanskog pub kviza u kojem je sudjelovalo 15 ekipa.

Ekipa Vladimira Palfi bila je najbolja s 92,5 boda te su dobili poklon bonove od Amadeusa Ploče i piće od Motela Delta. Samo bod manje su imali drugoplasirani Veterani, koji su dobili bon od Fast Food Ljiljana i piće od Motela Delta. Na trećem mjestu je završila odlična ekipa Kiki clown s 89,5 bodova, te su dobili poklon paket sladoleda od Carmel ICE Metković, dok je četvrtoplasirana ekipa Derek and dominos s 88 bodova dobila poklon ulaznice za kino Pobjeda Metković. U kategoriji Lakiluzer za deseto mjesto tura pića je pripala ekipi Džinska vojska.

Sljedeći 27. po redu Delta kviz igra se u petak 14. lipnja s početkom u 21 sat.

Izvor: Neretvanski pub kviz

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA!

Ovogodišnja akcija posvećena nesretno preminulom dječaku Gabrijelu Bebiću

Objavljeno prije

Vratimo djecu na igrališta – dundo Đelo! Ova akcija koju posljednjih nekoliko godina organizira udruga Sigurnost u prometu okupila je u subotu dubrovačku dječicu na igralištu Osnovne škole Lapad. Organizator, Denis Pavela, na ovogodišnje dječje natjecanje pozvao je državnu tajnicu Sanju Puticu, ekipu dubrovačkih rukometaša i Ivanu Bebić, majku nesretno preminulog dječaka Gabrijela iz Metkovića.

Nagrade najboljima su skulpture s motivima natjecanja, dunda Đela i mora, izrađene od stakla i kamena, rukometna lopta s potpisima svih igrača, škola jahanja u Kojan Koralu, ali prije svega vršnjačko druženje, igra i smijeh, poručio je Pavela.

Fotogaleriju donosi Dubrovački.hr.

Piše/Foto: Dubrovački.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije