Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Ekipa ‘Vladimira Palfi’ odnijela prvo mjesto, slijede ‘Veterani’ i ‘Kiki clown’

Objavljeno prije

Sinoć je u opuzenskom Motelu Delta održano 26. kolo Neretvanskog pub kviza u kojem je sudjelovalo 15 ekipa.

Ekipa Vladimira Palfi bila je najbolja s 92,5 boda te su dobili poklon bonove od Amadeusa Ploče i piće od Motela Delta. Samo bod manje su imali drugoplasirani Veterani, koji su dobili bon od Fast Food Ljiljana i piće od Motela Delta. Na trećem mjestu je završila odlična ekipa Kiki clown s 89,5 bodova, te su dobili poklon paket sladoleda od Carmel ICE Metković, dok je četvrtoplasirana ekipa Derek and dominos s 88 bodova dobila poklon ulaznice za kino Pobjeda Metković. U kategoriji Lakiluzer za deseto mjesto tura pića je pripala ekipi Džinska vojska.

Sljedeći 27. po redu Delta kviz igra se u petak 14. lipnja s početkom u 21 sat.

Izvor: Neretvanski pub kviz

PROJEKT 'POVEĆANJE RAZINE ZAPOŠLJIVOSTI U DOLINI NERETVE'

Održana prva radionica ‘Uvod u osnaživanje ljudskih potencijala i vještina u traženju zaposlenja’

Objavljeno prije

Danas, 24. lipnja održana je prva od ukupno sedam radionica koje će se održati u sklopu projekta Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve.

Prva radionica pod nazivom Uvod u osnaživanje ljudskih potencijala i vještina u traženju zaposljenja održana je Multimedijalnom centru u Zgradi političkih stranaka. Na radionici se se polaznicima detaljno pojašnjavalo o transverzalnim vještinama koje su jako važne za prolazak posla. Radionicu su održale Lara Šiljeg, viša stručna suradnica za EU fondove pri Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Metkovića i Martina Tomić, voditeljica projekta.

U prvoj provedbenoj fazi planira se održavanje još 6 motivacijskih radionica za osnaživanje polaznika u svrhu zapošljavanja te razvoj i provedba kroz 4 modula:

  1. pisanje životopisa i molbe za posao,
  2. pisanje životopisa i molbe za posao na engleskom jeziku,
  3. kako pronaći posao i priprema za intervju,
  4. prezentiranje i održavanje intervjua.

Kao što smo već pisali, ukupna vrijednost projekta je 420.160,00 HRK, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 100 %. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci od potpisa Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, odnosno do 26. rujna 2020. godine. Cilj projekta je povećanje razine zapošljivosti i socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina na području Dubrovačko – neretvanske županije.

 

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije