Ostanimo u kontaktu

PUB KVIZ PLOČE

Ekipa ‘Veterani’ pobjednik 9. kola Luna 10 pub kviza

Objavljeno prije

U konkurenciji 13 kvizaških ekipa Luna 10 pub kviza, u zadnjem regularnom kolu pobjedu je zasluženo ostvarila ekipa VETERANI.

VETERANI su s osvojenih 107 bodova u pločanskom CB Luna zasluženo odnijeli pobjedu te dobili poklon bon u iznosu 300 kuna za konzumaciju pića od CB Luna.

Drugoplasirana RUSKA TRIBINA sa 97,5 bodova, dobila je poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa SITI sa 93 boda, dobila poklon bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i turu pića u pločanskom restoranu FULIN, dobila je četvrtoplasirana ekipa OLD BOYS AND TWO GIRLS, koja je upisala 83 boda, dok je petoplasirana ekipa MENADŽERI sa 75,5 bodova dobila jumbo pizzu i turu pića od pločanskog fast fooda ASTERIX.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića nakon pripetavanja otišla je ekipi FANTASTIKUS.

Zadnje deseto kolo u opuzenskom Motelu Delta igra se u nedjelju 01. prosinca s početkom u 20 sati.

NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW

TZ Dubrovačko-neretvanske županije predstavila ponudu u New Yorku

Objavljeno prije

Od 24. – 26. siječnja 2020. godine održao se sajam New York Times Travel Show u izložbenom prostoru Jacob K. Javits u New Yorku.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije već sedmi put nastupa na ovom najvećem sjevernoameričkom turističkom sajmu.

Naš ovogodišnji nastup je bio u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice, koji je veličine 27m2. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije, na sajmu NYTTS suizlagačka mjesta su imali Turistička zajednica Grada Zagreba, Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Prvi dan sajma je bio namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu kada se nudio veliki izbor seminara o najnovijim turističkim proizvodima, informacije o destinacijama i trendovima putovanja. Druga dva dana otvorena su i za široku publiku i profesionalce.

Na sajmu je sudjelovalo preko 700 izlagača iz 175 različizih zemalja svijeta, a posjetilo ga je oko 35.000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 198.227 turista iz SAD (18% više nego godinu ranije), s ostvarenih 546.326 noćenja i porastom od 17% u odnosu na 2018. godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije