Ostanimo u kontaktu

ZA NAMA JE JOŠ JEDNA SEZONA

Ekipa ”NO PASARAN” pobjednik druge sezone MTKviz lige – uručene diplome najboljima

Objavljeno prije

19095449_1405023959577572_7870736338707372489_o

Foto: fb MTKviz

Nakon 7 odigranih kola i 707 pitanja iz 38 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 2. sezone MTKviz lige.

Najbolje znanje i kalkulacijske vještine je pokazala ekipa „NO PASARAN“, pobjedivši u 5 kola Lige i osvojivši ukupno nedostižnih 5480 bodova. Predvođeni kapetanom Krešimirom Kuranom, pobjednici su nastupali u sastavu: Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić i Milenko Karić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe „SMOKOVO“, koja je pobjedom u 4. kolu i kontinuirano dobrom igrom u svim ostalim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 5020 bodova. U kategorijama poput prirodnih znanosti uživali su: Tonći Čubranić, Davor Jakišić, Dora Jakišić i Tomislav Tomić.

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa „BEŽ ĆUKO“ sa okruglo osvojenih 5000 bodova. Sudjelovanje u završnom udarcu donijelo im je potrebne bodove za ulazak u TOP 3. Inače, ova je ekipa nastupala u sljedećem sastavu: Jure Veraja, Iva Bošnjak, Josip Bukovac i Tomo Ujdur.

Ne možemo ne spomenuti i četvrtoplasiranu ekipu „ZVONČIĆI“, koju je od pobjedničkog postolja dijelilo samo 10 bodova. Sudjelovanje u riskantnom završnom udarcu oduzelo im je odlučujućih 50 bodova i zbacilo ih s drugog mjesta.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim natjecateljima, hostesama, vjernoj publici i svima ostalima koji su na bilo koji način podržali ovaj projekt – Vaš MTKviz tim.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije