Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA SVE ATRAKTIVNIJA

Ekipa ‘No pasaran’ drugo kolo za redom prva, ‘Jurica Pavlović pravi profil’ druga, treća ekipa ‘Coot & Sons’

Objavljeno prije

MTKviz liga, ekipa 'NO PASARAN'

Završeno je peto kolo lige MTKviz lige u sada već standardno punoj dvorani galerije GKS-a. Pobjedu je odnijela ekipa NO PASARAN, koja je osvojila dosada rekordnih 810 bodova. Ekipu čine Krešo Kuran, Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić i Stipe Kuran već ustaljeni na pobjedničkom postolju, drugi krug zaredom su najbolji, s tim da su prošlo kolo dijelili prvo mjesto. Ovom pobjedom dva kola prije kraja su se odvojili konkurenciji u ukupnom poretku sa 3470 bodova.

Na drugom mjestu, ili kako se već od milja zovu ‘standardno drugi’, ekipa je pod nazivom Jurica Pavlović pravi profil koju čine Miroslav Trgovčević, Ivan Đerek, Mate Hajni i Domagoj Mioč.

Treća ekipa petog kola je ekipa Liska i sinovi, odnosno originalnog naziva Coot & Sons. Ističu kako su prethodna kola za njih bila zagrijavanje te da tek sada slijedi prava igra i napad na prvo mjesto. Ekipu čine Vinko Vuković Liska, Ruđer Bošković, Ivan Pavlović i Vinko Kaleb.

Pobjedničkim ekipama čestitamo i s nestrpljenjem isčekujemo predposljednje kolo koje je na rasporedu za dva tjedna, u utorak 30. ožujka.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije