Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GASTRO-KULTURNO-ZABAVNA MANIFESTACIJA

Ekipa Kose pobjednik XV. Neretvanske brudetijade

Objavljeno prije

20423880_10212143961168287_2699852659473499928_o

U subotu je u Opuzenu održana 15-ta po redu gastro-kulturno-zabavna manifestacija Neretvanska brudetijada. Nastupilo je ukupno 15 ekipa, a po mišljenju stručnog žirija prvo mjesto je pripalo ekipi Kose iz Općine Zažablje. Drugo mjesto ponijela je ekipa Konča iz Opuzena, dok su treći podijelili Udruga lađara Jerkovac i Udruga baština Neretve iz Opuzena.

Gosti iz Slavonije su kuhali fiš, a organizatori Družba Pivčeva kala su tradicionalno spremali brudet čiji je prihod od prodaje išao za pomoć udruzi Prijatelj iz Metkovića.

Manifestacija je održana u organizaciji Turističke zajednice Grada Opuzena i udruge Družba Pivčeva kala, a foto-galeriju donosi Ivo Ožić.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije