Ostanimo u kontaktu

KRVAVAC

Ekipa Columbia Rogotin prva na 13. Memorijalnom turniru ‘Mario Nikolić-Kiš’

Objavljeno prije

DSC_0359

Na blagdan Gospe Karmelske, zaštitnice Krvavca odigrana je završnica 13. Memorijalnog turnira Mario Nikolić-Kiš u spomen na poginulog pripadnika 4. gardijske brigade.

Uoči finalnog ogleda revijalnu utakmicu odigrale su ekipe Veterana IV. gardijske brigade DNŽ i Prijatelji Marija Nikolića te ekipe malih dječaka i djevojčica iz Krvavca.

U finalu nakon izvođenja penala, Columbia Rogotin pobijedila je Djecu Jerkovca. U utakmici za 3. mjesto bolja je bila ekipa The Best caffe od Škrape Momići. Najbolji strijelac turnira je Josip Plećaš, igrač Škrape, a najbolji igrač turnira je Vedran Dragović iz ekipe Djeca Jerkovca kojima su pripali prigodni pehari.

Medalje i pehare te novčane nagrade trima najboljim ekipama podijelili su načelnik općine Kula Norninska  Nikola Krstičević i Ante Pehar, predsjednik Udruge veterana IV. gbr podružnice DNŽ.

Tekst/Foto: Udruga veterana 4. gardijske brigade,
Podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije