Ostanimo u kontaktu

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Edukativni kviz o nenasilju

Objavljeno prije

OŠ don Mihovila Pavlinovića (3)

Povodom Dana ružičastih majica, u našoj školi održan je edukativni kviz o nenasilju.

U kvizu je sudjelovalo osamnaest ekipa. Svaka ekipa bila je predstavnik svog razreda. Naši voditelji Ivan Jerković, Marko Jakić i Jure Bebić prezentirali su ekipama kviz koji je sadržavao pedeset pitanja na koja su ekipe trebale ponuditi svoje točne odgovore.

Nakon kviza učenicima su prezentirani točni odgovori te je proglašen pobjednik, odnosno ekipa sa najviše osvojenih bodova! Svi sudionici kviza dobili su zahvalnice za sudjelovanje u kvizu te je pobjednička ekipa 8. A razrednog odjela (Ivana Brnas, Petra Kežić,Gabrijel Volarević, Andrijana Jurković, Marta Vidović) osvojila i nagradu te diplomu za ostvareni uspjeh!

Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije