Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Edukativne radionice za predškolce i prvašiće

Objavljeno prije

edukativne i kreativne radionice GK MetkovićU okviru nacionalnog projekta Živjeti zdravo i programa Volonteri u parku u Gradskoj knjižnici Metković 18. i 19. listopada 2018. u 9.30 sati održat će se niz radionica za  predškolce i prvašiće. Cilj je programa usvajanje zdravih životnih stilova, poticanje prosocijalnog ponašanja, socijalna integracija djece s teškoćama u razvoju, razvoj međugeneracijske solidarnosti te očuvanje životne okoline među djecom, mladima i odraslima u zajednici. Kao jednu od komponenti projekt ima i kreativne radionice.

Djeca će se kroz edukacijske materijale upoznati sa svakodnevnim situacijama u školi, prometu ili kod kuće. Kroz zabavne radionice educirati  će se o humanosti od malih nogu, naučiti prepoznati emocije, kako pomoći prijateljima i još mnogo toga. Radionice vodi profesorica kineziologije Vedrana Mordžin i profesorica Vesna Vidović u suradnji  s Crvenim križem Metković.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
METKOM – Čestitka

Najčitanije