Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

LAG NERETVA

Edukativne radionice o korištenju EU fondova

Objavljeno prije

LAG Neretva

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dunea d.o.o, organizira edukacije koje se provode u svrhu jačanja ljudskih potencijala na lokalnoj i regionalnoj razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova iz Europske unije.

U četvrtak, 9. listopada, održat će se radionica “Projekt Management” i “Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova”, a u petak, 10. listopad, radionica “Edukacije o EU fondovima za potrebe gospodarstva”.

Radionice su namijenjene tijelima lokalne i regionalne samouprave i održati će se u Opuzenu u prostorijama LAG Neretva, Jasenska 2/b, (zgrada Poljoprometa,1.kat), sa početkom u 9h.
Zainteresirani iz mogu se prijaviti na e mail mradovanovic@dunea.hr sa svojim podacima (ime i prezime i br. telefona/mobitela i e-mail adresu) ili na broj telefona 020/638-453.

Cilj ovog potprograma je ojačati ljudske potencijale u upravnim tijelima jedinica lokalne i regionalne samouprave i agencijama za bolju pripremu i provedbu razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU.

LAG Neretva
Predsjednica Tomislava Bule Radaljac

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije