Ostanimo u kontaktu

PRIČE ZA UHO

Edukativna radionica na njemačkome jeziku

Objavljeno prije

priče za uho

U prostorijama Goethe-Instituta Zagreb  održavala se  u studenom  jezična radionica pod nazivom Priče za uho.  U radionici su sudjelovali učenici iz svih PASCH- škola Hrvatske, a među njima su bili i učenici metkovske Gimnazije Antonija Obrvan i Borna Nikolić. Projekt je vodio njemački ekspert za medijsku metodiku Mathias Baumann, a učenike su pratili i podržavali u radu profesori njemačkog jezika Hrvoje Turčinović, Ana Bebić i Svjetlana Bebić.

Stvarati radio drame, radio priče, može pružiti i veće zadovoljstvo, nego iste samo slušati. Osjetili su to i naši učenici na ovoj radionici. Razlog tome je što su učenici na radionici imali priliku, osim usavršiti svoje medijske vještine, također raditi i na poboljšavanju svojih jezičnih vještina. Zadatak radionice je bio osposobiti učenike i jezično i medijski u osmišljavanju, kreiranju i samostalnom montiranju kratke radio drame u Audacity programu.  Kako bi sebi što bolje dočarali cijeli proces medijskog stvaranja učenici su u sklopu radionice posjetili  Hrvatsku radio-televiziju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Učenici i njihov metodičar su bili prezadovoljni dobivenim proizvodima.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije